zaterdag 24 augustus 2013

ZIJ..... IS GEK GEWORDEN en EEN ZEER FOUTE VOGEL,

Gisteren ...... begon het, wij zaten niets vermoedend in appartement 9c, het was lekker weer en we hadden het prima naar onze zin,TOEN ........ ineens klonk er een heel hoog geluid. We klommen met zijn allen naar de rand van het appartement om eens goed te horen wat dit nu weer was ...... JEMIG jullie willen het niet geloven opera ......
Ja, ja puppies dat is goed voor jullie, zei ZIJ.
Dat is nu Maria Callas. Nou ze heeft het geweten hoor, eerst hebben we het eens op ons gemak aangehoord en zijn toen met zijn allen mee gaan zingen.
Het ergste was eigenlijk nog (nee, gelukkig zong ze niet mee), maar ze deed weer van die rare dansjes, het leek wel het scapino ballet. We schamen ons dood.






Dat was dus gisteren, ja we weten het nu zeker. ZIJ wil vast iets met die geluiden en "lawaai".
Hadden we gisteren ternauwernood overleefd kregen we vandaag bezoek van een vreemde vogel. Ineens zat die daar op de tafel tegenover ons appartement. EEN GROTE ROZE VOGEL....... Plotseling begint die vogel te zingen, een liedje van Marilyn Monroe , en klapperde daarbij vrolijk met zijn vleugels .......
Toen hij dichterbij kwam hebben we hem geprobeerd te vangen maar helaas is dat niet helemaal gelukt, wij hopen nu dat één van onze nieuwe bazen het apparaat stiekem kidnapt.
We weten het nu zeker, ZIJ is wel lief, maar er is een steekje los, neemt dat van ons aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten