zondag 11 augustus 2013

"ZIJ" IS EEN BEETJE GEK EN ARMIN VAN BUUREN EN GLUREN NAAR DE BUREN...



Vandaag was een relaxed dagje, we mochten uitslapen tot 7 uur en toen kwam ZIJ weer langs......
Dan weten we of er komt iets lekkers aan, of ze verzint weer iets bijzonders of ..... en dat gebeurt minimaal 1x per dag, het is weer grote schoonmaaktijd. Ons hele interieur haalt ze leeg en laat om zo op  het kale zeil zitten. Dan komt er een emmer, met een groot ding erin met een vreemd eraan Dettol heet dat en na dat de boel is droog gemaakt, krijgen we schone kleden.Enfin dat ritueel moeten we steeds weer meemaken.

EN DAARNA KOMT HET ETEN .............. normaal gaan we daarna een beetje spelen en dutten dan langzaam in, MAAR DAAR KREGEN WE VANDAAG GEEN TIJD VOOR.
Nee, we moesten verplicht luisteren naar muziek ......ene meneer Van Buuren ..... op volumeknop ...???
En ZIJ deed er ook nog rare bewegingen bij, onze moeders zeiden  "kinders let er maar niet op, het gaat vanzelf over".

En dat klopte, daarna keerde de rust weer, we hebben voor morgen Bob Marley aangevraagd voor onze Simon Sinaasappel.

Na ons dutje mochten we allemaal buiten spelen... en toen wisten we het zeker ZIJ is een beetje gek, lopen we rustig een beetje door elkaar te hobbelen, gaat ze ineens hard in haar handen klappen, dat is goed want dan leren we ook aan harde geluiden wennen (alsof die herrie van vanochtend niet hard genoeg was). We zijn nu op alles voorbereid en zijn benieuwd wat we nog meer kunnen verwachten. Tante Nymphe bleef lekker binnen, zij gluurde naar ons door het "Patrijspoortje" door.

Na ons middagdutje kwamen Rita, Ernst en Eva weer op bezoek en werden we weer allemaal geknuffeld, Maartje Mango in het bijzonder.

Eva met Maartje Mango.
En zo is weer een dag voorbij, we zijn benieuwd wat ons morgen weer te wachten staat.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten