vrijdag 9 augustus 2013

FRANS HEEFT EEN BRILLETJE NODIG EN APPARTEMENT 9C

Zo daar zijn we weer, ja zij had gisteren gewoon de laptop verstopt, we hebben ons een ongeluk gezocht maar konden hem niet vinden. 
En ja hoor vandaag zagen wij het apparaat er gewoon weer staan en we dachten die is van ons.
We hebben weer veel bezoek gehad, gisteren maar ook vandaag kwamen er weer mensen naar ons kijken. Gezellig hoor, we vinden al die aandacht super.
Al is het begin van het bezoek altijd ietwat luidruchtig, onze moeders verwelkomen het bezoek met een prachtig lied. En tantes Linde en Delphi zingen dan ook een gezellig deuntje mee. Maar goed dan weten ze ook gelijk dat ze bij de Teckelkennel Van het Twickelbos zijn.

Wij van de Hollandse Fruitmand II (appartement 9a) zijn een beetje lui, we slapen nog graag, maar die lui van appartement 9b, pfff die horen we vaak al stoeien met elkaar. Maar die zijn ook veel ouder dan ons, zeker een halve dag.


Frans ligt met zijn benen buiten boord.

Hieronder die van appartement 9b.


Ha die Ans Aalbes.
Vandaag was zij druk in de weer, we hoorden een hoop gerommel en geschuif en we vernamen dat er een nieuw appartement geopend is, 9c. Drie van ons mochten al even in kijkje nemen in het buitenverblijf 9c en wie kwamen we daar tegen, Tante Nymphe en Delphi. Onze moeder liep er ook maar was ook even naar binnen toe en Frans maakte toen een grote vergissing, we zeiden nog "Frans dat is de verkeerde mama, zet je bril eens op", maar hij luisterde niet hoor. En wat deed Tante Nymphe, die ging alsof het de gewoonste zaak van de wereld was, gewoon voor Fransje liggen, wat een lieverd is het toch.
Wij vonden het erg leuk en hopen dat het morgen lekker weer is, want dan mogen we met zijn allen buiten keten!!!!!!!




Frans zijn billen, haha.



2 opmerkingen:

  1. Geweldig en wat een ontwikkeling in een week tijd. Ongelofelijk........
    Frans z'n billen zien er goed. Hij moet goed blijven oefenen met over tante Nymphe heeft klauteren.

    BeantwoordenVerwijderen