vrijdag 30 augustus 2013

NILS HOLGERSSON........EN EEN MAUWSEL

Vandaag was een rustig dagje in huize het Twickelbos, geen vreemde mannen op bezoek en eigenlijk ook overdag rustig....  Onze moeder, tante Nymphe loopt alleen een beetje mank, vreemd hoor ze hobbelt op 3 poten, waarschijnlijk heeft ze haar teen geblesseerd (bij het graven in de tuin, althans dat denk ZIJ) nu krijgt ze een drankje voor de pijn.

Vandaag hebben we die Tweety nog steeds niet gezien en zijn er ook geen dingen uit de hemel meer komen vallen. Wel hebben we wat anders "gezien", we zagen ze eigenlijk niet maar we hoorden ze, ganzen. Ja hoor Nils Holgersson en consorten kwamen over vliegen,
wat een lawaai.
Ook zijn onze moeders en tante Linde een beetje van de leg, Er zit ver achter ons appartement 9c een pad en daar wonen natuurlijk van de hoogbenige apparaten. Daar woont ook een Mauwsel. De familie van dat Mauwsel is op vakantie, nu komt er wel iedere dag iemand om de Mauwsel te voeren.... tot zover geen probleem. Maar wat doet die Mauwsel nu als hij honger heeft gaat hij de hele tijd zitten mauwselen achter onze tuin en daar worden onze moeders en tante Linde helemaal wild van (en ZIJ ook)..

Verder was het eigenlijk een leuk dagje.... en kunnen wij mededelen dat wij bijna allemaal een baasje hebben gevonden, behalve Simon. Die gaat binnenkort nog een contactadvertentie plaatsen. En binnenkort stellen wij u al onze bazen voor!!!







Hier nog een paar kiekjes van ons met dank aan Ellen.

1 opmerking:

  1. Geweldig verhaal weer!
    Ohhhh... je hoeft maar één contactadvertentie te plaatsen... superrrr! Dat komt ook wel goed!
    Lekker weekend....

    BeantwoordenVerwijderen