donderdag 15 augustus 2013

ONZE MOEDER HET FOTOMODEL (of toch niet....) WATER VAN BOVEN??

Vandaag hebben we een rustig dagje gehad, even geen bezoek want ZIJ wilde een dagje rust in de tent (welke tent, we hebben geen tent gezien).

Maar goed vandaag weer buiten gespeeld en dat was wel spannend, we dachten dat onze moeder weer een overstroming aan het veroorzaken was, maar dit keer kwam de overstroming van boven. Maar gelukkig zorgde ZIJ ervoor dat het droog werd en zo konden we lekker verder spelen,

Vandaag heeft ZIJ geen foto's van ons en onze familie van appartement 9a gemaakt maar wel een foto van onze moeder in haar nieuwe creatie. Wij vinden dat het streepje haar dik maakt, maar ze kan het wel hebben.
Dit is ze dan in haar nieuwe jurk

En dan is er nog een foto van haar .......  wij denken dat haar carrière niet ten goede komt en vragen ons af of de fotograaf wellicht zijn bril niet op heeft gehad. HET LIJKT WEL OF ZE IEDER MOMENT OP KAN STIJGEN MET DIE OREN.

ZEG NOU ZELF, DAT IS TOCH GEEN FOTO!!!!!
Vandaag een kort berichtje van ons, we hebben gehoord dat we morgen in tunnels mogen spreken,  we hebben geen idee wat dat zijn, maar wij HOPEN OP MOOI WEER!!!

2 opmerkingen: