woensdag 14 augustus 2013

MAMS (tante Nymphe) WAS ZIEK, DE POORT IS GESLOTEN en OVERSTROMING IN APPARTEMENT 9C,.

Zo daar zijn we weer, gisteren is het er niet van gekomen om de laptop in te pikken van Haar want we waren allemaal heel erg geschrokken van onze mama en tante Nymphe, Zij kreeg gisteren ineens eclampsie en moest met spoed naar de dokter.Daar is ze de hele middag geweest maar mocht gelukkig naar huis. Nu krijgt ze iedere dag van Haar een prikje.
En gelukkig gaat het goed met mama en tante Nymphe. Alleen mogen wij van appartement niet meer de hele dag lebberen, maar dat geeft niets hoor, we krijgen flink veel vlees en geitenmelk en we dronken toch niet zo veel van die melk meer.
Ze komt ons nog wel steeds opzoeken en heeft dan een mooi pakje aan, het is net Doutzen Kroes.

Vandaag was weer een buiten speeldag, da's wel leuk hoor, we worden dan per twee naar appartement 9c gebracht. O ja, dat willen we ook nog even kwijt, er is er eentje bij in de Hollandse Fruitmand I die houdt er een hele vreemde manier van slapen op na, Hij ligt steeds met zijn hoofd op de waterbak met 1 oor in het water, da's Paulus Peer. Een rare Peer dus, die Paulus.
Paulus Peer je oor wordt nat
Dat buiten spelen is wel leuk, maar we worden er wel erg moe van, omdat we steeds naar binnen wilden klimmen, heeft ZIJ de poort gewoon dicht gedaan, het was net of we voor Moria (zie Lord of the Rings)  stonden en wij maar zoeken naar het magische woord om binnen te komen.






De poort is gesloten
En zo kwam de dag weer bijna ten einde, rustig dachten we, maar nee hoor onze Doutzen Kroes (mama) had besloten dat ons interieur even verandert moest worden, gooide daarbij onze hele waterbak leeg en zorgde er zo voor dat appartement 9b totaal overstroomde. We konden nog net  met onze hoofdjes boven het waterpeil uit blijven. Pfff gelukkig was ZIJ er zo bij en werd het appartement droog gedweild en kregen we een nieuw tapijtje, Dat was het weer voor vandaag, dikke knuffels van de Twickelbos puppies.
Doutzen Kroes is aan het verbouwen!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten