zondag 4 augustus 2013

HEEL VEEL LEKKERS EN HEEL VEEL FOTO'S

Wij lopen een dagje achter met ons verhaal, dat komt omdat zij, gisteravond gewoon in slaap is gevallen en toen geen tijd meer het verhaaltje van die dag te schrijven....... het is toch wat.

Gisterochtend kwamen Annemarie en Arjaan (de baasjes van Frans) op visite.Omdat ze van ver kwamen zouden ze tussen de middag ook nog een hapje mee-eten. Nou dat hebben ze geweten, die baas van ons zat natuurlijk weer zo te praten, dat de saussijzenbroodjes niet die kleur hadden, die ze eigenlijk zouden moeten hebben. Maar goed Arjaan heeft haar een cursus saussijzenbroodjes aangeboden dus er is nog hoop in de toekomst.

We zijn ontzettend verwend wat Annemarie en Arjaan brachten weer allerlei lekkers mee (dat delen we ook wel met andere dames hoor, zo zijn wij puppies wel)

We hebben alleen wel een beetje een klacht, want Arjaan wilde Delphi maar steeds kopen en die "praat-teckel" willen we hier niet missen. Dus Arjaan, pas op we houden je in te gaten!!!!!!

's-Middags kan Ellen langs en die bracht ook kadootjes mee, de suikertante, noemen we haar. Onze beide moeders kregen een mand vol lekkers voor ons allemaal, uiteraard ook voor de andere dames. Er zaten ook nog speeltjes voor ons in.

Maar het spijt ons ook hier hebben wij een beetje een klacht, zij kreeg van sms-je met als boodschap "heb je al één van die teckels kunnen kidnappen". Nou vraag ik u.........wij kunnen alleen maar zeggen, WEES OP UW HOEDE ALS U ÉÉN VAN BOVENSTAANDE PERSONEN OP BEZOEK KRIJGT EN U BENT IN HET BEZIT VAN EEN TECKEL.

Wij zijn ongelooflijk veel op de foto geweest, hieronder een deel van de foto's die Annemarie en Ellen gemaakt hebben. Wat ons betreft wij gaan weer lekker even slapen, tot gauw weer.

Dit keer eerst de Hollandse Fruitmand, deel II













En dan nu de Hollandse Fruitmand, deel I.












2 opmerkingen:

  1. Begreep ondertussen al dat de kidnap actie niet is geslaagd.
    Volgende keer beter.

    BeantwoordenVerwijderen