zaterdag 10 augustus 2013

APPARTEMENT 9C, ETEN.... EN SIMON SINAASAPPEL NOEMT ZICHZELF NU BOB MARLEY EN HELE MOOIE HANDDOEKJES

Yippie, het was een spannende dag vandaag. 
Vandaag zijn wij van de Hollandse Fruitmand II aan de beurt om een stukje te schrijven. Nou dat zijn we wel van plan er is weer genoeg gebeurd.

Eerst kregen we weer eten ..... dit maal hoefden we niet met zijn allen in die twee bakken te graaien, maar mochten we 2 aan 2 uit een bakje eten. Haha, onze moeders hadden pech, want we hebben alles lekker zelf op gegeten.




EN TOEN MOCHTEN WE NAAR APPARTEMENT 9C en daar hebben we die lui van Appartement 9a ontmoeten, de Hollandse Fruitmand II. Gezellig stel hoor, ze zijn met zijn zevenen. We hebben gezellig gespeeld met elkaar. En wat zo super is er komt ieder moment wel een milkbar voorbij, ha daar kan je gewoon onder gaan liggen. Wat wel een beetje vervelend is dat ZIJ, u weet nu wel wie wij bedoelen, ze soms gewoon weghaalt, beetje flauw vinden wij. Hier onder staan wat foto's van ons samen.





En toen kwam er ook nog visite Liane, Johan en die brachten April mee. Hartstikke gezellig, alhoewel wij ons nu afvragen of we het wel zo leuk vonden..........  April was helemaal was van Simon Sinaasappel, die was zo relaxed vond zij (haha dat is hij ook wel, super relaxed). Nou ja, zij vond dat hij beter Bob Marley zou kunnen heten. Fijn, daar zijn we klaar mee April, hij loopt nu van verwaandheid naast zijn teckelschoenen en zingt de hele tijd No woman,  no cry!!!! We hopen dat het daar bij blijft en dat hij geen dreadlocks laat zetten of zich aan andere middelen vergrijpt.
April bedankt hoor

Liane.
Maar goed het was wel erg gezellig en we hebben lekker geknuffeld en gaan nu lekker slapen want we zijn doodmoe.

oooo ZIJ wil nog wat kwijt!!! Daar komt Ze.
Ja mijn beurt puppies. Ik heb gisteren 2 prachtige handdoekjes van Annemarie en Arjaan gekregen en wilde dat graag even delen, ze zijn eigenlijk te mooi om te gebruiken. Super bedankt.
het zij er dus 2, hier niet zo goed te zien.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten