donderdag 29 augustus 2013

ROB DE TUINMAN ..... TIK EENS EEN EITJE

We hebben weer wat meer gemaakt vandaag, de dag begon rustig en we lagen heerlijk te dutten in appartement 9c, geen vuiltje aan de lucht, nog niets vermoedend wat er die dag zou gaan gebeuren.
Eerst kregen we bezoek van onze verloskundige Marleen, zij kwam samen met Jan en Linda. Zij zijn net als onze ZIJ van die fokkers ..... maar dan van heel andere honden, Labradors. Onze tante Linde is daar bekend mee, want die mocht wel eens met die grote honden mee trainen. Denk nu niet dat wij daar van onder de indruk zijn, want wij vinden dat wij net zo groot, zo niet nog groter dan die Labra-dingen. Maar goed, de professionals vonden ons erg mooi ...... en daar zijn wij het helemaal mee eens.
Verloskundige Marleen met Guusje (Coby Citroen)
's-Middags lagen we heerlijk bij te komen van de ochtend kwam er ineens weer zo'n rare snuiter langs, was het eerst die Jan de Bouvrie, nu was het Rob de Tuinman. Hij vond dat het tijd was voor een stuk tapijt in ons appartement. Wel een krent die Rob de Tuinman, want we kregen maar een klein stukje en niet eens kamerbreed, Maar goed, het ligt wel lekker zacht,
Later in de avond arriveerden onze stoelen ....... maar meneer Rob de Tuinman, we zijn met zijn 13-en wat moeten we nu met 2 stoeltjes. Echt even hier een klacht neerleggen, we worden verder prima verzorgd, geknuffeld......... MAAR OP HET MEUBILAIR WORDT WEL BEKNIBBELD.


En of dit allemaal niet genoeg is gebeurde er vandaag nog iets heel raars. Het ging zo snel dat sommige van ons het niet hebben meegekregen, maar ZIJ natuurlijk wel. We waren aan het spelen toen er ineens iets uit de lucht naar beneden kwam vallen, ZIJ wilde het pakken maar één van ons was er eerder bij en .......HAD  HET EI. Het was in 2 happen weg.
We hebben er goed over gedacht en zijn er uit wat het is geweest. Gisteravond stapte ineens de buurman met een visnet (ja u leest het goed, een visnet) de tuin in. Er scheen een Tweety te schijn losgebroken en die zou ergens boven ons appartement zweven. Haha die Tweety liet zich mooi niet zien en de man met het net, verliet onverrichter zaken ons appartement. Nu denken wij dat die Tweety iets heeft laten vallen.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten