zondag 4 augustus 2013

KLEINE WASJES, GROTE WASJES, JAN DE BOUVRIE, OVERSTROMING EN BEZOEK

Vandaag weer een drukke dag in huize Twickelbos, er werd gewassen en gewassen en gewassen, je hoorde de wasmachine puffen en steunen, alweer een was...... 
Eindelijk door alle puppenwas heen, vond Nymphe het leuk om haar hele waterbak om te lopen, nee gewoon met de bips op de rand gaan zitten dan valt de bak vanzelf om hé Nymphe. En dat doen we dan gewoon ´s-middags weer een keer.

Geef nu het puppengrut maar weer even het woord want die hebben ook weer het e.e.a. te vertellen.


Vandaag kregen we een nieuwe inrichting, ja ja, Jan de Bouvrie heeft een blik in ons huis geworden en besloten dat er het e.e.a. verandert moest worden om ons onderkomen van deze tijd te maken. Dus hebben we nu 2 mandjes, kunnen we heerlijk met elkaar praten en als we zin hebben gaan we er nog in liggen ook (denken we????)

Dit zijn wij (van de Hollandse Fruitmand II).
Trouwens dat moeten wij ook nog even vertellen, appartement 9b is 2x overstroomd vandaag.
Ja, niet omdat de kraan was open blijven staan, nee hun mams was met haar bips op de rand van de waterbak gaan zitten. Een beetje blond, noem je dat (oei dat mogen we niet zeggen van onze mam).

Maar goed vanmiddag kregen we visite van Rita, Ernst en Eva. We hoorden dat die zelfs van puppies dromen. 
Eva met Ans Aalbes


Rita met Bea Bosbes

Ernst met Maartje Mango

Maartje Mango

Bea Bosbes

En toen de visite weg van zijn we nog even lekker bij ons moeder gaan knuffelen. Morgen geven wij het woord aan de Hollandse Fruitmand I, we hopen dat zij het verder droog houden.
O ja, en dan staan ook ons "pasfoto's" hierop.


TOT MORGEN.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten