maandag 26 augustus 2013

HEEEL VEEEL BEZOEK EN MIEN DOBBELSTEEN

Jemig wij zijn nog helemaal aan het bijkomen van het weekend.... wat een drukte was het...
maar wel erg gezellig!!!!!!!
We zijn helemaal suf geknuffeld, niet dat wij dat erg vinden. 

Eerst kwam de Familie Duivendijk op bezoek, daarna Annemarie en toen Rita en Ernst en Eva. Het was erg gezellig en we hadden ook nog een beetje feest want de Grote Baas was jarig, daar hebben we dan ook even voor gezongen. Klein minpuntje van de dag was wel dat niemand ons verlost heeft van die vreselijke roze vogel. Het apparaat is er nog steeds.

Enfin na zo'n drukke dag was het vandaag natuurlijk uitrusten, althans voor ons. HAAR hebben we aan heT werk gezet. Hier onder wat foto's van ons in het appartement 9c.






 Ook onze moeders namen het ervan en lagen op hun stretcher bij te komen.

O ja, en dan hebben we nog wat te vertellen over HAAR. We zijn er nu aangewend, aan de vreemde muziekjes, de rare dansjes (nou ja, we weten natuurlijk niet wat ons allemaal nog te wachten staan). Maar iedere ochtend worden we ons appartement uitgehaald omdat dat dan schoongemaakt moet worden, maar dat hadden we al verteld. Maar er gebeuren ook nog heel andere vreemde dingen. Als het appartement is schoongemaakt komt er een vreemd apparaat de kamer in, dat maakt een vreemd geluid en alles wat op de grond ligt, is dan ineens verdwenen en wij vragen ons nu af WAAR BLIJFT DAT SPUL NOU???? Er zit ook een lang ding aan en dat zouden wij nou wel eens willen vangen, maar daar krijgen we de kans niet voor, heel flauw. Dan denk je dat je alles hebt gehad, maar nee, dan loopt ZIJ ineens met een soort lap de kamer door overal over heen te wrijven, waarom wij weten het niet. Maar goed het zal wel horen. Een paar keer in de week wordt er een middeleeuws apparaat naast appartement 9b gezet, die lui zitten eersterangs, dan horen we pfff en zie we wolken omhoog stijgen en allerlei grote lappen op dat ding liggen waar dan dat rare apparaat overheen gaat.
Wij hoorden HAAR zelfs praten dat ze de ramen wilde lappen, maar dat dat niet ging omdat appartement 9a ervoor staat. NOU ZE WACHT MAAR MOOI TOT WIJ VERHUIST ZIJN, DIE MIEN DOBBELSTEEN.





3 opmerkingen:

  1. Mien Dobbelsteen, geweldig. Het kan niet op. Ik zie het allemaal voor me. Wat die teckels allemaal niet meemaken in het Twickelbos. Ik denk dat ze allemaal hopen op een rustiger onderkomen straks :))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is weer geweldig je moet een boek schrijven

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geweldig verhaal weer. :)

    BeantwoordenVerwijderen