maandag 7 juli 2014

EEN UPDATE-TJE ....... EN DE "WILDE" VROUWEN PARTY..... en onze VADER????

JA, weet u nog van die geluidsoverlast waar we het de vorige keer over hebben gehad.... Nu het is niet over, ZIJ blijft maar gillen enz. en dit weekend deed ZIJ helemaal raar. Ging ze in een ander hoekje van het grote appartement staan en dan steeds schreeuwen en dat wel 4x!!!!

MAG HET NU WAT MINDER........ WE WORDEN ER HOPELOOS VAN....... 
en als klap op de vuurpijl (letterlijk) kregen we ook nog een mini-lichtshow buiten. Vond onze tante Linde weer heel erg leuk, die ging daar weer tegenaan zingen......



Trouwens even tussen ons gezegd en gezwegen, er klopt hier iets niet!!!!! Nee helemaal niet!!!
Inmiddels krijgen wij nu apart eten, allemaal een bakje, eerst de dames en dan de heren. Ook een snack-je ontbreekt er niet aan.. kortom heerlijk. Maar nu hebben we eens heel goed onze tante Flora bekeken en constateren nu dat het verdelen van het voedsel niet eerlijk gaat hier.
Zij wordt echt megadik..... oei.... oei ...... die moet toch echt gauw aan de lijn gaat doen, anders gaat haar buik straks echt over de vloer schuiven. En ze is hol.... alles wat eetbaar is, probeert ze te pakken te krijgen. We zullen HAAR eens goed in de gaten houden met dat voeren.
Hier onder een foto van tante Flora en echt het lijkt wel of ze iedere dag dikker wordt. DIE MOET ECHT AAN DE LIJN.

Steeds dikker wordende Tante Flora



Ze moet net als HAAR eens wat vaker op het oei-oei-ik-groei-apparaat gaan staan, want die 2 kunnen er wat van..... ja we zien het wel vanuit ons appartement... ZIJ heeft zeker aandelen bij de Duyvis (ja het lijkt wel of er iedere dag een fuif is) .

Vorige week woensdagavond was het bal bij het Twickelbos, kijk we krijgen wel heel erg veel bezoek, maar deze avond bleef het Twickelbossedaarkomterweereentje-koor maar zingen. En iedereen ging bij ons appartement zitten en weer zagen we allerlei snacks onze neus voorbij gaan....en wij  maar roepen... hallo.... hallo.....we zitten hier.
HIJ ging gauw naar boven naar ons vorige appartement, HIJ durfde gewoon niet bij al die "wilde vrouwen" te zitten. Er was één soort oppervrouw bij die stond een verhaal te vertellen en de anderen zaten de luisteren... kennelijk was het gezellig, want ze bleven maar zitten...
de oppervrouw

wilde vrouw G. en L. te S

Wilde vrouw J. te D en E. te Z

Wilde vrouw M. te S
Zaterdag kregen we weer visite...... dat het tring-tring-ding bij de deur niet kapot gaat, wij begrijpen het niet. We krijgen bezoek van Desiree en Monica daar woont onze vader Gijs. 

En wat brachten die mee, GIJS!!! Althans zo noemde ZIJ hem, ZIJ was er helemaal blij mee.
We hebben hem eens goed bekeken, hij kan heel goed stil staan namelijk en wij vragen ons nu af is dit wij onze vader. Kijk maar eens goed hier onder, die oren, dat klopt wel een beetje.



ONZE VADER????
Maar goed het was weer een boeiend weekje....... morgen zijn we er weer want vandaag hebben we een uitstapje gemaakt..... tot morgen..



Geen opmerkingen:

Een reactie posten