dinsdag 8 juli 2014

EEN TRIPJE NAAR DE PLANTEN..... HET KOOR, een VREEMDE PLANT EN HET MYSTERIE VAN HET VERDWENEN BOTJE

Zoals gisteren beloofd vandaag het berichtje van onze belevenissen  van gisteren.

Voordat we op stap gingen hebben we eerst onze stem goed geoefend, lekker even smeren zodat wij gezellig mee konden zingen.
Al dat muziekonderwijs hier, ZIJ heeft het geweten!!!! 
De bodyguards kwamen op tijd en net zijn allen gingen wij in de auto..... dat vonden we zeer spannend ...... en zoals gezegd op de heenreis heeft zij het geluidding niet aan hoeven hebben, want wij hebben luid gezongen. ZO NU HAD ZIJ EENS PIJN IN HAAR OREN.

Toen we helemaal schor gezongen waren kwamen we aan bij de tuin, daar gingen we 2-aan-2 in een cabrio en reden onze bodyguards ons zo door de Intratuin.

de bodyguards







Het was een spannend tochtje en op de weg terug hield het Koor zijn mond dicht!!!!! ZIJ en de bodyguard blij.

's Middags gebeurde er wel iets heel vreemds, wij vroegen ons af of dat wellicht iets met het tuin bezoek te maken had. Kijk alle Twickelbosjes bezoeken dat tuingedoe..... en Dinkel is daar dus ook geweest..... Wij weten dat Dinkel aan modellenwerk doet, dan is ze een hele dag met HAAR op pad... maar we weten nu ook dat Dinkel een nieuwe weg in haar carrière inslaat.

Wij denken dat ze iets teveel in dat tuincentrum is geweest en nu voor plant studeert.
Dinkel als plant
Vandaag waren we niet blij, we mochten niet naar buiten van HAAR, het was te nat.....Om de pijn wat te verzachten kregen we een botje..... leuk en lekker..... 
Maar als u nu denkt dat we hier in het Twickelbos rustig zo'n botje kunnen verorberen, nou vergeet het maar. Er liggen voor een kauwend Twickelbosje allerlei gevaren op de loer. We weten inmiddels dat iedere dag het "owateenpechhetiswegapparaat" langs komt en dat je dan moet oppassen want dat ding laat alles verdwijnen. Nu komt daar nog een ander gevaar bij, een loslopende uitgehongerde flora-tijger..... we moesten echt oppassen want als er maar een millimeter van dat botje buiten ons appartement stak ...... WEG BOTJE!!!!!!
ZIJ zei er wel wat van hoor, maar snel die tante Flora, niet te geloven.

Nou wij houden het weer voor gezien en hopen op beter weer.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten