dinsdag 24 juni 2014

Geluidsoverlast!!!!! Het buitenterras en een reisje?????

YEAH, daar zijn we weer!!!!!
We hebben een weer een paar dagen achter de rug. U weet dat ZIJ ons appartement heeft versierd met van die oranje versiersels. En dat onze moeders en tantes in hun galajurk op de foto zijn geweest. Tot dus ver alles goed, ja dat denkt u.

Maar het wordt steeds erger hier.......... eerst is het stil......... en dan begint het we horen HAAR een hoop zeggen en HIJ blijft eigenlijk wel rustig. EN DAN INEENS, jongens een geschreeuw en een gegil, wij dachten dat er iemand gewurgd werd. 

Maar nee zowel ZIJ als HIJ waren nog heel, ja zij wel MAAR ONZE OREN NIET!!!! Kan het misschien een tandje zachter......... onze trommelvliezen kunnen dit niet aan.
ZIJ heeft gezegd dat we niet zo moesten zeuren en dat ZIJ nog veel meer voor ons in petto heeft. Deze week krijgen we nl. ook muziekonderwijs.... geen flauw idee wat we daar weer van moeten verwachten ...... voorlopig zeggen SSST.

Ook kregen we weer bezoek van onze nieuwe baasjes, wij, de jongens weten al waar we naar toe gaan en bijna allemaal weten we hoe we gaan heten!!!!! Houden we nog even geheim.

Gisteren zijn we ook naar het buitenverblijf gegaan, geweldig daar!!!! Vrijheid. Alleen dit keer kregen we geen bezoek van een niet-blijvend konijn, maar van een hoogst irritante aap!!\ Nou die hebben we even een lesje geleerd, knappe aap die nog een bezoekje durft te brengen aan ons buitenverblijf. 
hier zijn we aan  het bijkomen van het bezoekje van de Aap.

Omdat we zoveel reizen is vandaag de dierenarts langs geweest, ja wel een beetje laat natuurlijk want we hebben al wat afgereisd hier. Maar ok, na een grondige inspectie en weer zo'n achterlijke prik (dat was nou weer jammer, dat dat moest), hebben we nu een paspoort.
Dat betekent dat we nu met HAAR uitstapjes gaan maken.
We hopen alleen dat ZIJ dan wel een beetje rustig is, want man je schaamt je toch dood hier.

Donderdag over 2 weken gaan we naar Intratuin (vreemd want we zitten toch al in een tuin..)
Dan gaan we in de auto....(graag wel een grote....) en ZIJ zoekt nog 2 begeleiders.... dus interesse haha, u kunt zich aanmelden!!!! 

Tot gauw weer, groetjes van de Hoogstandjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten