dinsdag 3 juni 2014

.BEZOEK..... BEZOEK..IETS MET EEN EEND.. EN DE BIOSCOOP???

Daar zijn we weer..... we hebben weer een hoop te vertellen.
Het waren drukke dagen in het Twickelbos, want nu we beneden zitten mogen we bezoek ontvangen.....

En ja hoor, we hebben bezoek gehad.. het was ontzettend gezellig (vonden ook onze moeder, oma en tantes). Eerst moeten ze altijd even wachten totdat de visite ons en onze moeder hebben bezichtigd... en dan gaat het los en mogen ze ook de visite begroeten.
Dat vind ZIJ handiger... ze heeft ook een beetje gelijk daarin want ja. het is natuurlijk wel een beetje schrikken als Lebber Linde met haar grote tong je meteen van top tot teen begint te wassen.


2 foto's van de bezoekjes (er waren er nog veel meer hoor).




Zondag stond er iets te gebeuren, wij wisten het zeker. Tante Linde ging mee met HAAR, de hele dag waren ze op stap, samen met Judith en Truffel, die laatste dat is er ook zo eentje als wij, maar dan met korte haren en een maatje kleiner. Ze gingen iets doen met een eend, zweet en nog iets. Nou het zal wel goed zijn, ze kwamen heel enthousiast terug die 2. Linde hebben we niet meer gezien die avond.... totaal uitgeput. 
Gevolg was wel dat er nu in de keuken een potje staat met daarin eendenvleugels, daar schijnen ze iets mee te moeten gaan doen. En morgen komt die Judith met een eend, die gaan ze dan in het water gooien en die moeten dan Linde en Truffel er uit vissen en terug komen brengen.
Vreemd vinden wij......... die eend is er toch al, waarom moet dat ding in het water worden gegooid.... maar wij zeggen niets. Laat maar lekker gaan dat stel.

Judith en Truffel

tante Linde met haar eend

O ja, we zijn van dieet veranderd, we krijgen VERS VLEES.... heerlijk..... !!!!!!

En vandaag hebben we heel iets bijzonders meegemaakt, we zaten in ons appartement en ja daar kwam het bezoek. Een van die tweevoeters had zo'n paparazzi apparaat bij zich. Nu zijn we wel wat gewend..... maar dit was heel bijzonder. Zelfs ZIJ was sprakeloos en dat komt niet vaak voor. 
Ineens zagen we ons zelf op de muur, dat was wel heel spannend en hoorde we zelfs HAAR praten (ja, daar schrok ze wel een beetje van). Wat we wel een beetje jammer vonden is dat we er niet bij konden komen, want wat zagen we, daar op die muur NOG EEN BAK VERS VOER.
Alleen we konden er niet bij!!!!! JAMMER.





Deze foto's zijn gemaakt door Wim!!! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten