dinsdag 10 juni 2014

HET DING WAS ZOEK, ALWEER DONALD DUCK EN ZIJ DOET RAAR

Eindelijk, eindelijk is het ons gelukt..... we hebben het verhaaltjesvertelapparaat weer kunnen pakken. Waar dat ding was, wij wisten het niet. We vermoeden dat ZIJ het ding had verstopt.
Maar we hebben terug gevonden en hebben wel weer eea te melden.

Het was warm hier in het appartement en ZIJ en ook HIJ liepen soms puffend door het grote appartement. Ons moeder, oma en tantes probeerden nog een kleurtje op te doen en oma ging er wel heel erg voor liggen. Wij zeiden nog OMA je moet een beetje opschuiven hoor, zo wordt je helemaal gevlekt, maar ze bleef gewoon liggen. NU denken wij dat zij liever een tijgerteckel zou willen zijn.........


Oma studeert voor tijgerteckel.

Nu hebben wij wel een erg lieve OMA hoor, ZIJ zegt altijd `dat alle pups voor Nymphe` zijn.

Daar bedoelt ze mee dat ons OMA werkelijk gestoord is van puppies. Ze kon dan ook niet wachten om kennis te komen maken, nou OMA dadelijk kunt u nog heel veel met ons spelen.
Oma op bezoek

Binnenkort mogen we naar het buitenappartement, wat dat ook mag wezen??? Dat is die plaats waar dit weekend allerlei lekkere luchten vandaan kwamen, dat belooft wat!!! Dinkel
zat al helemaal voorgesorteerd om een klein hapje te bemachtigen, maar


toen dat niet lukte is ze van ellende maar haar Yoga gaan oefenen, daar is zij heel goed in,. Hieronder een foto van Dinkel in de Yogadinkie houding.
JA er wonen wat vreemde exemplaren hier!!!! 
Trouwens we hebben nog een tante LInde die heeft iets met Donald Duck, vorige keer is ze met HAAR op stap geweest, weet u nog. Nu gisteren zijn ze weer wezen oefenen. Judith (dat is ook een HAAR, maar van een andere kennel) had een Donald Duck mee genomen. Het was de bedoeling dat Donald ging zwemmen en dan zouden Linde en Truffel om de beurt Donald eruit halen. De eerste keer had Linde niet goed door waar die Donald gebleven was en is ze hem gaan zoeken in de bietenvelden, dat vond ZIJ niet zo leuk. Maar het is toch nog goed gekomen en ze weten nu allebei waar ze Donald kunnen terugvinden.


En nu ligt Donald heerlijk koel bij te komen in de vriezer, totdat hij nog een laatste keer mag zwemmen.

Inmiddels zijn wij alweer aardig aan de wandel en slaapt onze moeder niet meer bij ons, ze bezoekt ons nog wel regelmatig. En dat betekende dat wij de hele mand voor ons zelf hadden. 
YES dat was lekker, met de nadruk op was, want ZIJ heeft hem gewoon weg gehaald.... ja dan hebben we meer ruimte om te spelen, zei ZIJ. Lekker zeg. Ook komen er steeds weer andere beesten ons bezoeken, eerst was het die krokodil, maar die wordt er nu steeds uit gehaald, dan gaat die een dagje ergens logeren en als die weer terugkomt, heeft hij ineens een ander geurtje. Ja, dat gebeurt trouwens steeds met al die dingen die in ons appartement liggen.
Wij hopen niet dat er één van ons straks ook maar zo een dagje verdwijnt. Ons moeder heeft ons gezegd dat we daar niet bang voor hoeven te zijn.

En dan nog een laatste iets..... er staat iets te gebeuren.... we hebben nog geen idee wat .... maar dat er wat gebeuren gaat daar zijn we van overtuigd......... maar daar vertellen we de volgende keer over.

1 opmerking:

  1. Nou nou wat een beestenboel, oma en de yogateckel, en wat was dat op tafel?
    Maar een pupje in de mand, was de rest naar de bbq party?

    BeantwoordenVerwijderen