donderdag 12 juni 2014

ZIJ is de weg kwijt, compleet van het padje af!!!!!

U weet het..... wij hebben weleens wat Te klagen..... normaal doen wij de puppies dat, maar nu hebben we de gelederen gesloten en dienen alle Twickelbosjes EEN KLACHT IN!!!!!!

We kregen al het vermoeden dat er iets goed fout zat toen er afgelopen weekend ineens allerlei ongedierte aan ons appartement kwam te hangen. Wat was dit nu en was er niet 1, nee een heel regiment. Het werd een gedrang aan onze entree, niet te geloven.
En ze hadden allemaal zo´n belachelijke kleur..... wat was dit en waarom gingen ze niet weg.
We hebben nog geprobeerd ze weg te blazen, maar nee het ongedierte bleef gewoon hangen, alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. 

Wij en het ongedierte

We dachten ok, we zullen er mee moeten leven, als dit het is, nou goed...... ze zullen ooit wel weer verdwijnen.
MAAR DAAR BLEEF HET NIET BIJ.......

Nee, vandaag kregen de zijkanten van ons appartement een beurt, daar werd rommel aangehangen, ook weer in die vreselijke kleur........ en tenslotte kregen we ook nog feestverlichting. In de vorm van balletjes, die ZIJ, nou weer net zo hoog heeft gehangen dat wij er niet bij kunnen, We moeten zeggen het is wel gezellig.


We hebben begrepen van HAAR, dat we ook moeten blaffen als die mannen in de oranje shirts zo´n bal in een gat schoppen.... het zal wel..... wij zijn ons al vast een het voorbereiden.

Maar goed, het grote klapstuk moest nog komen, want wat blijkt onze moeder, oma en tantes
hebben voor de gelegenheid allemaal een nieuwe baljurk gekregen. OMG...... wat zullen we nog meer zeggen, de foto´s zeggen genoeg.

COMPLEET VAN HET PAD AF, zeg nu zelf.



Zie hier ons Mams en Oma Nymphe
Tante Flora en tante Linde

en hier staat tante Dinkel erbij

MOETEN WE NOG MEER ZEGGEN!!!!!!!!!!! WE HEBBEN GELIJK VINDEN WE.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten