donderdag 19 juni 2014

FLAPPIE MOET TERUG EN DE CHIPPER EN HET GEBAK

Wat een drukte was het hier in het Twickelbos, zaterdag was ZIJ met onze tante Linde examen doen. Die Linde kwam helemaal happy thuis (ZIJ trouwens ook), ze was geslaagd voor haar examen en nu moet ze verder gaan oefenen, voor wat, ja, dat weten we nog niet. 
Maar blij dat die 2 waren......


Ook kregen we visite en wat nog leuker was ineens waren we met zijn 9-en, we hadden een maatje erbij, FLAPPIE. Hij was zo leuk we waren er helemaal verliefd op.......... maar lang hebben we niet van hem mogen genieten. FLAPPIE moest terug naar waar hij vandaan kwam. Eerst heeft  ZIJ hem nog een bad gegeven want ja we hadden FLAPPIE wel heel innig geknuffeld.
Een beetje bedroefd hebben we afscheid van hem genomen, hij zit nu in de bus terug naar huis
Ja het loopt wel vaker niet goed af met FLAPPIE's zo hebben we begrepen.


FLAPPIE na zijn wasbeurt.

Zondag was ZIJ weer de hort op, dit keer met Dinkel, zij moest mooi lopen op de catwalk. Zij heeft het ook goed gedaan begrepen we, de 3e plaats met een Zeer Goed. Alleen had die meneer van de catwalk gezegd, haar staartje mocht niet omhoog staan. Maar beneden die hap.... hahaha of vastplakken....
Daarna volgde een paar dagen van rust...... en het paparazzi apparaat bleef opgeborgen of ZIJ is een beetje lui dat kan natuurlijk ook.

EN toen kwam vandaag...... het kaartje was een paar dagen geleden in de bus gevallen en we hadden HAAR al horen zeggen, donderdag komt de chipper. Ja het zal wel. 
Inmiddels zijn we niet zo dom als de vorige Twickelbosjes die dachten dat ze chips kregen, nee wij wisten beter!!!! Niks chips maar gewoon een naald in je velletje en een chipje in de lijf, lekker hoor!!!


We hadden ons er dus bij neergelegd, maar wat we deze keer wel heel erg vonden is dat ZIJ er gewoon een feestje van maakte, lekker hoor!!! Nee, er kwam zelfs een schaal met gebak op tafel, nou zeg ik u, niet te geloven. Achteraf bleek dat die chipper een goede bekende was. 
OK, goed dan voor deze keer vergeven we het HAAR.

En we beloven u dat we HAAR een beetje zullen aansporen wat meer foto's van ons te maken zodat u weer snel van ons zult horen. Wij zeggen dus tot heel gauw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten