dinsdag 27 mei 2014

JA HOOR, CROCODILE DUNDEE IN THE HOUSE

Waren we gisteren naar beneden verhuisd en hadden we het over het riante appartement 9a en onze relaxte moeder, VANDAAG ZIJN WE ONS EEN HOEDJE GESCHROKKEN.......

U moet weten dat HIJ, jarenlang in Australie heeft gewoond, dat schijnt een soort van Texel te zijn, alleen is het ietsje groter en ligt het een beetje verder weg.
Normaal merken we er niets van hoor, HIJ is vrij normaal, je hoort ook helemaal niet dat hij daar heeft gewoond, hij blaft precies zoals ZIJ.
Maar toch er zijn wat eigenaardigheden overgebleven uit die periode. Dat zijn nl. zijn jacht-trofeeën. Ook die schijnen normaliter in de kast te blijven. Maar dit keer was het anders.

Er schijnen van die mannen daar te zijn in dat ver-weg-eiland die iets met van die grote dieren hebben, en dat is nou precies wat HIJ ook heeft.

Vanochtend deden wij onze ogen open en daar lag hij, zijn jachttrofee. We schrokken ons wild.
Zo maar op het randje van het appartement lag dat apparaat te zonnen. We hebben nog geprobeerd hem weg te blazen, maar helaas het mocht niet baten.
ZIJN jachttrofee
Langzaam kroop dat gevaarte ons appartement in!!!!!! En een ruimte dat dat ding inneemt.....
Onze moeder, relaxed als ze is, was er niet van onder de indruk en ging er gewoon tegenaan liggen. We zijn er inmiddels aan gewend. Maar mannen en jachttrofeeën, wij vinden het een slag apart.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten