dinsdag 13 mei 2014

het twickelbossehoeradaariserweeréénkoor in mineur en toch nog een feestje

Na een tijdje rust zijn we er weer, er staat weer van alles te gebeuren, zo vermoeden we......

Wat u misschien niet weet is dat we een zeer enerverend weekend achter te rug hebben.
Wij het TWICKELBOSSEHOERADAARISERWEERÉÉNKOOR hadden ons stiekem (achter HAAR rug om) voorbereid voor deelname aan het Songfestival.

Al tijden zijn we aan het oefenen, vaak als er visite komt dan zijn we op ons best en zingen we het hoogste lied. Jammer alleen dat ZIJ dan zegt STIL..... echt jammer.
Buiten laten we ook van ons horen, zeker als we er ééntje zien (u weet wel zo viervoeter) die niet tot onze rasgroep behoort. Ook dat vindt ZIJ niet goed, ja het valt ook niet altijd mee hoor hier in het Twickelbos.

Nu willen we toch wel even kwijt ..... dat Nederland een kans gemist heeft. WIJ ZIJN ALLEMAAL EEN VROUW EN HEBBEN ALLEMAAL EEN BAARD, DAT HAD TOCH MOETEN LUKKEN!!!!!!!!!

Maar goed er stond iets te gebeuren dat wisten we zeker, die Delphi die werd maar dikker en dikker en toen ZIJ ook nog gezellig bij ons beneden kwam slapen wisten we het zeker ..... het koor moest gaan oefenen.
"dikke"Delphi
En ja hoor, zondag was het volgens ons zover, we werden naar onze oefenruimte gebracht en dan weten het  ....... we wachten op het eerste geluid van een mini-Delphi en dan kunnen we van start. En zo doen we dat dan tot we niets meer horen. Dat is ook wel handig want dan weten we precies hoeveel mini's er geboren zijn.

Alleen dit keer konden we maar 1 keer zingen ...... en daarna hoorden we helemaal niets meer..... we raakten er gewoon een beetje van in mineurstemming.
We hoorden zelfs helemaal geen geluid meer in huis.

Maar na een paar uur was het dan toch zover .... die Delphi toch ..... is gewoon ergens anders heen gegaan om haar mini's te krijgen. We zijn wel heel blij dat ze nu thuis is met de mini's.

En nu moeten we weer wachten tot ze verhuizen naar appartement 9a. Dat duurt toch altijd zo lang en we zien dan van allerlei lekkers naar boven verdwijnen. Jawel hele biefstukken worden naar boven gesjouwd. Gelukkig worden wij ook niet vergeten en krijgen ook wat lekkers hoor,
zeker vandaag want Flora is jarig (ja dat was ZIJ bijna vergeten).

Gelukkig dat wij af en toe dit apparaat kunnen kapen, dan kunnen we ook zien hoe de mini's er uitzien.



de eerste mini die thuis geboren is en waarvoor wij gezongen hebben
Dat was het weer wat ons betreft, groetjes van het Twickelbossehoeradaariserweeréénkoor.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten