dinsdag 20 mei 2014

ZIJ ..... is niet in de wieg gelegd voor Paparazzi

Daar zijn we weer, de hoogstandjes (zoals iemand ons noemde en die houden we erin!!).
We groeien goed en onze moeder Delphi heeft het maar druk met ons en ZIJ ook natuurlijk, maar dan meer met onze moeder.
Mens wat kan die eten.....onze moeder (haha maar ook ZIJ hoor)..  De Albert Heijn in Strijen heeft al een tekort aan Geitenmelk en Huttenkase en gelukkig heeft ZIJ genoeg vers vlees in huis andere zouden onze grootmoeder en tantes omkomen van de honger.

O ja, onze moeder heeft nog een eigenaardigheidje, vandaag kreeg zij van HAAR een bullepees. Dat schijnt lekker te zijn, maar je moet er wel tanden voor hebben. Nu is het zo dat ZIJ heel vaak gezellig bij ons zit en onze moeder mag dan af en toe op de grotemensenmand liggen. Daar ligt dan een speciaal kleed voor haar op. 
En ja hoor daar ging ze dan met de bullepees op de grotemensenmand, maar heel apart, ze at de bullepees niet op maar ging hem verstoppen. WIJ hebben gezien waar hij ligt en kunnen alleen maar zeggen dat HIJ (ja die hoort bij ZIJ) vanavond heel aangenaam verrast zal zijn als hij zijn mand in gaat.

En net zoals de vorige puppies hebben ook wij weer wat te klagen...... ZIJ wil ook graag deel uitmaken van de Paparazzi. Maar echt aanleg dat heeft ze niet... gooide ze bij het Dropjesnest haar plaatjesapparaat in het water, dit keer heeft ze gewoon het kaartleesding grondig vernield. We hadden de bui al zien hangen, even de foto's (wij noemen dat gewoon plaatjes) overzetten. JA MAAR DAN MOET JE WEL HET KAARTJE RECHT IN HET KAARTLEESDING STOPPEN!!!!! en niet ZONDER LEESBRIL schuin, want dan gaat het niet 
werken. Met als gevolg geen plaatjes, handig.

Gelukkig is het nieuwe kaartleesding vandaag gebracht door die man in het oranje shirt en heeft ZIJ dit keer met bril de plaatjes op dit ding gezet. EN JA HOOR GELUKT.
KIJK MAAR HIERONDER!!!!!!!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten