woensdag 19 maart 2014

ZIJ IS...... COMPLEET GESTOORD en EVEN EEN STRAATJE OM

HALLO, wij zijn er weer......  en we zijn er nu van overtuigd..........

ZIJ IS COMPLEET GESTOORD........

De afgelopen dagen hebben we weer veel te verduren gehad. We hadden al het één en ander horen fluisteren door onze moeder en onze tantes hier. Ze zeiden "pas op dropjes", af en toe spoort ze niet en ja ...... ze hadden gelijk.

Het begon een paar dagen geleden, ze liep vrolijk langs ons appartement en liet zo maar ineens een voerbak keihard op de grond vallen...... nou haha, mooi dat wij daar niet van schrokken (we waren natuurlijk al voorbereid). En zo is het nog een tijdje doorgegaan.
Een knal hier, een bonk daar..... het is hier soms niet om uit te houden.

denk maar niet dat wij schikken.
Vervolgens kregen we gisteren een achterlijke cd te horen met allerlei vreemde geluiden er op, wij waren er niet van onder de indruk!!!!!!!

EN VANDAAG KREGEN WE DUS MUZIEKLES.
Vermoeiend er kwam allerlei herrie voorbij en dan soms ineens zei ze, dit liedje is speciaal voor Joe of Flicka of Baloo, 


Wij hoorden het lijdzaam aan en ok er zaten er leuke dingen bij, alleen het ergste was dat ze MEE GING ZINGEN ...... Nu u begrijpt het al...... NIET OM AAN TE HOREN, WAT ZINGT DAT MENS VALS.

Wij gingen met zijn allen vooraan zitten om eens goed te luisteren en hoopte dat onze moeder ons de koptelefoons zou aanreiken, maar die begreep de hint niet. We zijn wel blij dat we zulke lange oren hebben en dat ze goed naar beneden hangen, zo is het nog een beetje uit te houden.

Af en toe mogen we mee naar buiten, belachelijk aan een lijntje.... en weer zingen natuurlijk "Even een straatje om"... Nu schijnt dat naar buiten gaan wel leuk te zijn, te zien aan het gedrag van onze moeder, die ging compleet uit haar stekker. En onze tantes zijn ook altijd zeer enthousiast als ze mee mogen en soms horen wij hier binnen zelfs ........ dat zij buiten zijn.
ZIJ komt soms puffend terug .... dan schijnen ze een mauwsel tegen te zijn gekomen..... daar zingen zij (onze moeder en tantes) dus tegen.


WIJ beloven onze nieuwe bazen dat wij dat niet zullen doen..... maar we kunnen niet garanderen dat wij dit over een tijdje nog weten natuurlijk.

Morgen gaan we weer op stap in onze Ferrari .... haha we zullen haar weer eens laten zweten.
Tot morgen .....




Geen opmerkingen:

Een reactie posten