woensdag 12 maart 2014

DE PADEN OP ..... DE AUTO IN

YOEHOE............. DAAR ZIJ WE WEER (NIET LANG WEG GEWEEST HÉ)

Er stond vandaag iets te gebeuren, we wisten het zeker. ZIJ was allerlei dingen aan het pakken en ineens ging de deurbel...... nou ja ...... het teckelalarm ging af en dan, dan ....... weten wij
er komt bezoek.

En jawel hoor, daar kwamen Ellen (het baasje van Flicka), Monique (het baasje van Co) en Marleen (zij heeft hele grote labradingessen, maar vindt ons teckels heeeeel erg leuk).
Om de beurt werden wij uit ons appartement getild en moest mee in weer een kar (en weer geen Ferrari.....).
En onze moeder, die ging ook mee.





Daar gingen we dan, sommige van ons mochten op schoot, maar de rest moet achter in. Mooi dat de klep dichtging, weg uitzicht!!!! Let op Bond voor Teckelpuppies, er komt weer een klacht aan. En toen ging de nep-Ferrari rijden, zij achter het stuur. Gelukkig ging ze niet zingen en omdat ZIJ dat niet deed, hebben wij het even gedaan. Maar ook hier weer een klacht!!! Niet luisteren naar ons, nee hoor, gewoon een beetje dom door blijven praten..... en net doen of ze het niet horen.

Enfin de nep-Ferrari stopte (dat ding had ook nog de verkeerde kleur). En wij zagen weer daglicht. Daar gingen we in een nieuwe Kar, en die hadden we perfect uitzicht, niets te klagen.



En werden we een gebouw ingereden, dat heet INTRATUIN of zoiets.
We hebben daar weer van alles gezien, en  ZIJ kwam zelfs 2 "oud" bekenden tegen. 
en maar kletsen ZIJ, en maar kletsen



En natuurlijk werden we weer geknuffeld en bewonderd, ja we zijn natuurlijk ook zo leuk. Zij zegt het is dat we geen schoenen hebben anders zouden we ernaast gaan lopen.





Toch is dat mensenvolk snel moe hoor, want er moest natuurlijk weer een pauze ingelast worden. Ze gingen gewoon koffie drinken en een muffin eten. Onze moeder had geluk, die kreeg steeds een lekker hapje toegestopt. Maar wij, helemaal niets hé, geen kruimel!!!! 
Smaakt het lekker dames????
Na een korte pauze gingen we weer verder ..... genoeg te zien.


Even zoenen met Marleen


En daarna gingen we weer weg..... en moesten met zijn allen achterin zitten. Gezongen hebben we niet op de terugweg. 

EN DE HELE MIDDAG WAS HET HEEL STIL IN HET TWICKELBOS ZEGT ZIJ!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten