woensdag 12 maart 2014

DE FERRARI??? EN EEN GROTE BLAUWE SMURF

Hé, hé eindelijk we hebben dat typegeval waar te pakken gekregen, want we lopen achter met onze belevenissen hier in het Twickelbos. 

Wij, de heren van het dropjesnest, zullen u wel even vertellen wat er zoal hier gebeurd is, want ZIJ is niet voort te branden (vast last van een zonnesteek).

Allereerst moeten we nog even vertellen hoe onze zusjes gaan heten:

  • Zara Zoethout gaat Jet heten, Wanda Wybertje heet nu Flicka en Kim Kokindje wordt Baloo genoemd....... nou, wij zijn er helemaal tevreden mee.
Omdat het van dat mooie weer was mochten we maandag in een bolide mee naar het dorp. Wij, jongens zoals we zijn, hadden natuurlijk verwacht dat de Ferrari voor kwam rijden, maar helaas die bleek nog opgepoetst te moeten worden (dat zei ZIJ tenminste).



De Ferrari die nog opgepoetst moest worden

Maar goed, we gingen dus in die andere rode kar weg, wel dezelfde kleur trouwens. We wilden alle 7 voor het raam zitten. Dat vond ZIJ niet zo handig, want nu werd die kar ineens topzwaar.
Pffff nou, we hebben haar laten werken hoor (haha is die krachttraining nog ergens goed voor geweest). Wij zaten prinsheerlijk voor het raam en ZIJ kreeg steeds meer de kleur van ons kar.

We hebben wel een hoop gezien onderweg en zijn ook heerlijk her en der geknuffeld.




Heerlijk relaxed kwamen we thuis en lagen net zalig te rusten, onderwijl  liep ZIJ heen en weer, van binnen naar buiten, we kregen er letterlijk het heen en weer van. Maar goed opeens duurde het een tijdje eer ZIJ weer naar binnen kwam. Mensen we schrokken ons rot, wij weten niet wat ze daar buiten uitgespookt heeft, maar er kwam ineens een hele grote blauwe smurf naar binnen.




Achteraf hebben we gehoord dat ze iets aan het maken is, wat het moet worden, wij wachten af. Gelukkig heeft ZIJ de hele verdere middag in de bleek gezeten en is ze nu weer redelijk "bijgekleurd".
En hier was ze mee bezig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten