maandag 17 februari 2014

WAT GAAT HET WORDEN??? WIJ WETEN HET NOG NIET.......

Daar zijn we weer..... morgen zijn we alweer 4 weken en nu moet U weten, we maken hier van alles mee.

Zo is daar het dilemma, van ..... wat gaan we nu worden....... 
OK we zullen eerst nog een beetje moeten groeien, maar het is toch wel iets om over na te denken. Er zijn mogelijkheden genoeg, dat hebben we wel gemerkt.


We zouden modellenwerk kunnen gaan doen, daar is Dinkel nu mee bezig. Of we zouden een bankhanger kunnen worden, daar zijn Dinkel en Delphi heel goed in..... of zoals tante Nymphe een Bob de Verbouwer (trouwens daar zijn ze allemaal wel goed in hoor). Of misschien een detective, kun je lekker dingen opsporen. 
Een andere mogelijkheid is net zoals onze moeder Lebber Linde, de boel goed afsoppen, zij wordt ook wel de mobiele vaatwasunit genoemd. 
Ze zijn hier allemaal lid van de beweegbare alarminstallatie, er hoeft maar iemand aan de deur te komen of het hele alarm gaat af. Daar zijn wij momenteel voor aan het studeren en over de rest kunnen we nog even nadenken.

HIJ (ja, die hebben we ook hier in huis) zegt als hij met onze moeder en de andere dames gaat wandelen, "zal ik met de terroristen op stap gaan". Daar hebben we eens lang over nagedacht maar we weten nu hoe het zit. Als het hele spul gaat wandelen en ze komen een ander snuffel- blafding tegen, dan wordt dat snuffelblafding van harte luid begroet. Maar wat is daar nou mis mee, we moeten toch LUID zijn, nietwaar.
Enfin, we denken er nog even over na..... tijd zat.









Geen opmerkingen:

Een reactie posten