woensdag 26 februari 2014

LINDE DE HINDE ALIAS ..... LINDE MOSES

Weer even een berichtje uit het Twickelbos......

Vandaag hebben we het dat roze spul weer gekregen en mochten we weer op de weegschaal. we zijn allemaal dik aangekomen....... sommige van ons we noemen geen namen (Joe) groeien de pan uit.

O ja, en 2 van ons weten al hoe we straks gaan heten, Gijs Griotje gaat Joe heten en Dikkie Dubbelzout, Co.  Dat gaat ZIJ nu ook steeds roepen.

Binnenkort krijgen we muziekonderwijs, daar hebben we vandaag al een klein voorproefje van gehad. Wat minder was dat die rare lachende aap er ook weer was. We hadden gehoopt dat die lui van de Fruitmand het beest gemold zouden hebben, maar nee hoor. Die aap is er nog steeds.En lachen die griezel. ZIJ zal er binnenkort wel een filmpje van maken.

En dan hebben we ook weer iets voor de Bond van Teckelpuppies....... Onze moeder ..... daar gaat het om. Wij vinden dat ze gewoon steeds gezellig nog even bij ons langs moet komen, zodat we allemaal nog even een lekker slokje kunnen nemen. En daar zit nu onze klacht.......

hier hebben we geluk

 Vroeger kwam ze gewoon gezellig bij ons liggen, maar tegenwoordig is het met recht een bliksembezoek. Ze springt in ons appartement over het lage hekje heen en als we geluk hebben kunnen we net een slokje nemen en floep ze is weer weg.
Nu denken wij dat dit komt door die rare vierkante doos waar ZIJ steeds naar zat te kijken. Onze moeder heeft daar teveel van meegekregen, zij heeft natuurlijk gedacht, dat schaatsen gaat mij niet lukken, maar ik ben wel snel.
snelle Linde
 En nu heeft ze zich (denken wij) aangemeld voor de volgende Olympische Zomerspelen en gaat ze horden lopen, We weten het eigenlijk wel zeker en wij zijn het lijdend onderwerp.

Gelukkig krijgen we van HAAR 's-avonds nog een lekkere schaal geitenmelk, want  anders mensen was het hier niet te doen.
Edwin Moses, het voorbeeld van onze moeder



Geen opmerkingen:

Een reactie posten