woensdag 5 februari 2014

DE VERHUIZING EN SHERE KAHN

Vandaag was de grote dag; de aannemer is langs geweest en ons appartement 9a heeft een dak gekregen.  Het is wel een "luchtig" dak want we kunnen zo naar buiten kijken. 
We zijn eruit, we hebben een Cabrio-appartement. Maar waarom we zo'n cabrio-appartement hebben daar kwamen we pas achter toen de verhuizing had plaatsgevonden.

het cabriodak

Eindelijk reed dan vanmiddag de verhuiswagen voor en gingen we alle 7 naar beneden
.
Daar hebben we ook kennis gemaakt met de andere Twickelbosjes. Alleen mogen die van onze moeder niet dichtbij ons komen. Hier onder een paar foto's van ons in het nieuwe appartement.

En dan nu waarom we een cabrio-appartement hebben.

Wat wij nog niet wisten (maar nu wel) is dat onze moeder ooit een andere baan heeft gehad.
ZIJ heeft het ons zachtjes verteld, ze is vroeger actrice geweest (dat schijnen wel meer
moederhonden te hebben). Ze was toen Shere Kahn (kent U die, dat is die tijger uit 
Junglebook). Nou dat hebben we gemerkt als één van de andere twickelbosjes dichterbij wil komen dan vliegt ze naar de tralies. Poeh zelfs het gekke roze beest in ons appartement is ervan geschrokken. En dat cabrioappartement zorgt ervoor dat ze niet letterlijk uit "het dak" gaat, maar gezellig bij ons blijft. Gelukkig heeft ZIJ gezegd dat dit wel overgaat.
onze moeder als actrice.
En alvast voor de visite die komt, ze blijft gewoon Lebberlinde hoor, dus wees niet bevreesd, het ergste dat kan gebeuren is dat U geheel doorweekt naar huis gaat.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten