donderdag 20 februari 2014

het Hans Klok apparaat......en tsjjjjjj-er

Wij maken hier  van alles mee...... soms schrikken we ons rot en soms willen we de BOND van de TECKELPUPPIES inschakelen voor de overlast die wij hier ervaren..

Uiteraard zijn de Twickelbosdropjes niet te beroerd om U deelgenoot te maken van hetgeen hier zoal gebeurd.

Het eerste wat hier iedere dag de rust verstoord is het Hans-Klok-apparaat. 


Die kent u toch wel die laat van alles verdwijnen en zit het een beetje tegen dan zie je wat verdwenen is, never nooit meer terug. We hebben begrepen dat dit nu juist de bedoeling van dat apparaat is.
Goed het zal wel nodig zijn, maar een geluid dat ding maakt, nee niet te geloven. We gaan dan wel allemaal even voor het raam zitten kijken en daarna tellen we goed of we er alle 7 nog zijn. Je weet naar nooit tenslotte.
Het Hans Klok apparaat\


Als we dan eindelijk weer in diepe rust zijn (zoals op de foto hieronder), verzint ZIJ weer iets anders.
Naast ons appartement wordt een klapplank neergezet met daarop de tsjjjj-er. Steeds horen we dan tsjjjj, tsjjjjj en zien rookwolken opstuigen.. ZIJ gooit lappen op de plank en de tsjjj-er wordt er dan overheen gehaald.
KIJK DAT GELUID IS AL ERG GENOEG, maar kan ze misschien wat minder enthousiast met die lappen zwaaien, onze haren gaan er helemaal van door de war!!!!

de tsjjjj-er
U begrijpt het we hebben heel wat te stellen hier in het appartement. Als we dit geweten hadden, nou de BOND van TECKELPUPPEN kan een brief van ons verwachten!!!!

En als klap op de vuurpijl kregen we vandaag ook weer visite, Dit maal iemand anders van de Papparazzi (jongens daar zij er toch een hoop van pfffff).




Geen opmerkingen:

Een reactie posten