dinsdag 10 september 2013

PATS BOEM.....?????????

We hebben weer wat meegemaakt. Gisterenochtend we waren net buiten geweest in appartement 9c en lagen een beetje te dommelen..... niets aan de hand denk je .....maar daar moet je hier niet van uitgaan.

En dat klopte dus, er stond een muziekje aan toen er ineens keihard klap kwam. We in appartement 9a schrokken ons een hoedje want wij zaten erg dicht waar het geluid vandaan
kwam. Eerst dachten we dat dat geluid weer uit de lucht kwam, want daar kwam het de vorige keer  vandaan en daar is zelfs ons zusje (Bliksem) naar genoemd.
ZIJ ging gelijk inspecteren, ze liep te snuffen of ze iets vreemds rook en keek alles na maar er was niets bijzonders zo te zien.
Ook de muziek deed het nog (nou of we daar nou zo blij mee waren), maar goed nog geen minuut later........... absolute rust, geen muziek.... geen telefoon...... maar ook geen licht.....
helemaal niets meer.

Enfin HAAR waren we ineens kwijt, ze was in een kast gekropen (ach, je moet maar een hobby hebben) en toen ineens deed alles het weer.
Zo, dachten we, dat hebben we ook weer gehad..... maar nee hoor.
's Middags liep ons zusje Dinkel in de kamer rond, vlak bij de laptop, die wij zo graag gebruiken..... toen er ineens een fel licht en weer zo'n knal kwam. Maar dit keer kwam er rook uit dat ding wat aan de laptop zit.... het adaptding ..... helemaal total loss.
Zelfs onze grote familieleden schrokken van de klap en de lichtflits. We zijn trouwens wel blij dat onze haren er niets van overeind zijn haar staan want dat schijnt weleens te gebeuren.,

Maar goed het is weer opgelost en er is weer een nieuw adaptding..... dus zijn wij er ook weer.

1 opmerking:

  1. Gettedekkie... jullie kunnen het maar beter nu mee maken... scheelt weer voor je inburgering 'elders'...!!! Hoe meer nu, hoe gekker nu... hoe beter voor 'later'! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen