maandag 2 september 2013

EEN RONDE ENGERD, GELOEI EN WIJ ZIJN BELEDIGD

Ja, daar zijn we weer....... het was me weer een dagje.
Vanochtend vroeg mochten we weer naar appartement 9c. Daar was het een stuk frisser dan de vorige keren ..... na het spelen zijn we lekker bij elkaar gekropen.... heerlijk warm was dat.
Na ons eerste ochtend dutje gebeurde het....... er werd door HAAR een vreemd voorwerp in ons appartement 9c neergelegd. Het was een soort bal dat vreemde geluidjes maakte en die ..... en dat was wel heel bijzonder ..... zelf bewoog. Het ding ging als een gek door ons appartement heen en hoe we ook probeerde de RONDE ENGERD te pakken, we kregen onze tanden er niet in, wat een hard apparaat is dat, heel frustrerend. 
Toen we net bijgekomen waren van dit voorval, gebeurde er weer iets, een vreemd geloei, het was niet die irritante mauwsel, nee daar zijn we inmiddels wel aangewend, dit was van een heel andere orde. Het schijnt dat we dit geluid nu iedere eerste maandag van de maand gaan horen, fijn, dan nog liever die vreselijke headbang muziek, want hier worden we niet vrolijk van.

's Middags kregen we bezoek van Winny, die kwam ons bewonderen, wij zijn natuurlijk ook zo leuk. Ze is heel lief hoor die Winny, maar ze bracht me daar een vreemde snuiter mee. 
De vreemde snuiter lag voor ons appartement 9c  (en laten wij u mededelen, dat dit zijn geluk is geweest anders weten wij niet of hij de middag wel overleefd zou hebben). Niet vermoedend kwamen wij dicht bij de rand van het appartement, toen de vreemde snuiter ineens ging lachen. Hij bleef maar gaan, en hij rolde echt letterlijk om van het lachen. O, o, wat was die gast tevreden met zich zelf, hij bleef ons maar uitlachen. 
KIJK VREEMDE SNUITER, EVEN LACHEN OK, MAAR ONS BLIJVEN UITLACHEN ..... DAAR ZIJN WIJ GEWOON EEN BEETJE BELEDIGD DOOR, WACHT MAAR AF .... ALS WE JE OOIT TE PAKKEN KRIJGEN
DE VREEMDE SNUITER


Geen opmerkingen:

Een reactie posten