woensdag 10 augustus 2016

Van de Griekse goden en meer

Zo we zijn weer even verder en hebben weer iets te melden uit het Twickelbos.

Zoals al gemeld in het vorige bericht kunnen wij inmiddels zien en horen wat er rondom ons appartement gebeurd.  Niet dat we daar altijd blij mee zijn.... soms zouden wij wel eens willen dat ZIJ dat lawaai-apparaat even kwijt zou zijn.
We hebben ook al kennis gemaakt met de rest van de familie hier. Onze moeder hield ze eerst op afstand maar die opdringerige types waren niet tegen te houden, dus heeft ze de moed maar opgegeven.

Ook komen er nu regelmatig 2-beners naar ons kijken, alhoewel we daar niet altijd iets van merken, want soms zijn we nog in diepe rust en denk nu maar niet dat we dan onze auto uitkomen.

Die moeder van ons kondigt de 2-beners wel aan, eigenlijk wil ze zelf ook gewoon in de belangstelling staan en dat mag van HAAR. Ze is trouwens steeds minder te vinden in het appartement 9a........ soms zien we haar in vogelvlucht door het appartement racen. We proberen dan soms tevergeefs nog een toetje  te krijgen maar ...... dan moeten we wel vliegensvlug zijn. Gelukkig zorgt ZIJ dat we iets te snacken krijgen. 


O ja, ZIJ gaat regelmatig naar een nagelmevrouw Ellen Bons van Nails by Bloom. ZIJ zegt voor haar nagels maar wij weten wel beter, ZE heeft daar gewoon een hele grote vriend. Een geheime liefde...... maar wij hebben via de paparazzi hem vastgelegd en willen u hem nu gewoon aan u voorstellen, zijn naam is Beer.

Haar grote vriend BEER
Als ze terugkomt van de nagelmevrouw is ZIJ altijd happy en kleurig. Na zo'n bezoekje moesten wij er ook aan geloven, hop daar ging Zeus (Alf) ons appartement uit en knipperdeknip weg waren zijn lange nagels. En daarna volgden ook de rest van de goden en godinnen. Angstvallig keken we naar de gekleurde flesjes die op de tafel stond en zelfs BEER kon het niet aanzien. Maar gelukkig bleven alle flesjes dicht en hebben we het geheel overleefd en zitten zelfs al onze tenen er nog aan.

BEER je mag gewoon kijken hoor, ZIJ heeft het niet gedaan



EN DAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS........

Wij hadden ons al voorbereid op wat er komen gaat maar onze chef de mission, HAAR, heeft ons team aangemeld voor dat gedoe in Rio, dat moet kunnen zei ZIJ.

Nou wij waren benieuwd of we nog enige inspraak hadden maar nee, natuurlijk niet, een hopeloze zaak.


ZIJ is wel te raden gegaan bij het orakel Delphi en samen hebben ze besloten dat we individueel en als team worden ingezet. 
Zo gaat Regge de zwemploeg versterken!!!! Ze wilde eerst gaan surfen maar is onderweg naar het vliegtuig haar surfplank verloren.


Onze Bree gaat snel wandelen!


 Terwijl Flora en Dinkel mee doen aan de wedstrijd "wie het langst slaapt..."
Dinkel en Flora slapen vast voor


De goddelijke achtling heeft ZIJ ingeschreven als het "worstel en kom boven team"



We hebben van Chef de Mission begrepen dat we voor 12 uur binnen moeten zijn en dat we alleen geitenmelk mogen drinken in het Happy Twickelboshouse!!!!

Al met al valt het niet mee om een Twickelbosje te zijn!!

Dat was het weer voor dit keer en we sluiten af met een likje van BEER.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten