woensdag 6 augustus 2014

DE METAMORFOSE, VERHUIZING EN DE HET ZEZITERAANVASTAPPARAAT

Hallo, hallo daar zijn we weer of eigenlijk is dit voor ons de eerste keer dat we aan het woord zijn, wij van het `zeebanket`. En hebben we wat te vertellen, zeker.
Onze moeder had ons al voorbereid hoe ZIJ er uit zag..... maar wat wij niet wisten is, dat ZIJ in de metamorfose is geweest. En  toen wij eindelijk ogen open deden zagen we een totaal andere ZIJ.

DE NIEUWE ZIJ
DE OUDE ZIJ

Was ZIJ eerst donker is ZIJ nu ineens van kleur verschoten. We zijn ons rot geschrokken dat had onze moeder ons wel even kunnen vertellen, we hebben na onderling overleg besloten dat we nu maar onze zonnebril opzetten.

En toen kwam de grote verhuizing van appartement 9b naar appartement 9a. Eerst ging onze moeder mee met de mobiele verhuiswagen en daarna gingen wij, dit keer reed niet de grote verhuiswagen voor, maar gingen ook wij één voor één met de mobiele verhuiswagen mee. En daar zitten nu in appartement 9a, gezellig met onze halfzus Dinkel, Oma Linde en tante Nymphe en Delphi. En vanaf nu mogen we ook bezoek ontvangen.

Hieronder een paar kiekjes van ons in het nieuwe appartement.


En dan willen we nog even een klacht kwijt, ja dit keer niet van ons, maar van HEM hier melden.
Zij heeft een apparaat dat vreemde geluidjes maakt en daar loopt ZIJ heel vaak hier mee rond en ook heel vaak hangt ze boven ons appartement met dat ding. HIJ noemt dat het ZEZITERAANVASTAPPARAAT. Nu is dat ding gevallen en ooo wij hoorden het donderen in Keulen, waar dat ook mag liggen, En daardoor hadden we even een paar daagjes rust en en zagen niet steeds HAAR met dat ding, want het moest naar de ZEZITERAANVASTAPPARAAT- monteur, Inmiddels loopt zij weer met een grote glimlach rond hier in het Twickelbos en is het apparaat weer terug in huis en wij hebben met HEM te doen.

Het ZIJZITERAANVASTAPPARAAT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten