dinsdag 28 januari 2014

TYPISCH GEVALLETJE VAN WATERSCHADE

Het wordt steeds gekker hier!!!!!!!!

We zijn amper een week oud en krijgen nu al het vermoeden dat ZIJ snode plannen met ons heeft. En omdat te voorkomen hebben wij zo onze maatregelen genomen.

Het zit namelijk zo, vorig jaar woonde Wammes hier nog, dat was een hele grote wit-bruine teckel. ZIJ ging daar vaak mee op stap en samen hadden zij veel lol. Alleen, zo hebben we begrepen, had hij een hekel aan water.
Als ZIJ dingen (wij geloven dat dit apportjes heten) in de bosjes of zoiets gooide dan ging Wammes dat altijd ophalen (haha als ZIJ maar niet denkt dat wij dit ook gaan doen).
Maar goed als ZIJ dan zo'n ding in het water gooide, mooi dat hij er niet inging. Nee die Wammes liep zelfs om de plassen heen.
Wammes, de grote wit-bruine teckel

En nu hebben wij zo het vermoeden dat ZIJ ons al wil voorbereiden op zo'n waterbad. Onze moeder vindt zwemmen trouwens geweldig.
onze moeder in actie

ZIJ zegt dat er een kleine verstopping in de afvoer zat en dat daarom de wasbak vol water was komen te staan (maar dat geloven wij natuurlijk niet).

Wij verdenken haar ervan dat ZIJ ons gewoon een eerste zwemles wilde geven. Maar voordat dit het geval was heeft ZIJ wel een vergissing begaan....... ze had nl. haar camera in het toekomstige zwembad gelegd. 

Nu moeten we wel zeggen dat we een beetje medelijden met HAAR hebben hoor.
totaal verdronken, nog even en dan zien we de visjes voorbij zwemmen


2 opmerkingen: