donderdag 14 januari 2016

DE REPITITIE

We wisten het....... er stond iets te gebeuren.... 

Ja we hebben een soort 6e zintuig voor dit soort dingen, alhoewel kleine Regge, die wist nog van niets.
Eigenlijk weten wij dat altijd al lang van tevoren. Het begint al dat één van ons op bezoek gaat bij haar verloofde!!! We zullen hier niet verder op ingaan en daarna is degene die dan op bezoek is geweest, gelijk fotomodel af . 
Dat is voor ons het teken dat het koor weer bijeen moet komen en de kelen moeten worden gesmeerd, zodat het HOERADAARISERWEEREENTJE koor klaar is voor de grote ge-beurtenis.

En dan altijd na genoeg te hebben geoefend, komt de eigenlijke uitvoering nog onverwachts. En ....... het is natuurlijk altijd nog afwachten hoeveel liederen er moeten worden gezongen. We zijn hier wel op voorbereid want we hebben een ruim repertoire.

Maar vorige week was het dan ineens zover..... er moest gezongen worden. We gingen naar de speciale concertzaal waar wij rustig afwachten op het seintje van de concertmeester (ZIJ).

Kleine Regge bleef gewoon bij de concertmeester in haar eigen kamertje... en wij moeten zeggen ze heeft nog een hoop te leren, want die kleine Callas bleef gewoon slapen en heeft geen lied meegezonden.


Maar wij wel, we kregen 8x een seintje en zongen de sterren van de hemel.
En nu zijn ze er dus ..... de winterwonderlanders van Flora Linde van het Twickelbos en Marrondales Diesel.


Voorlopig zien we ze nog niet want ze verblijven boven bij HAAR maar over een tijdje komen ze naar beneden naar appartement 9a en kunnen we ze bewonderen.

1 opmerking: