dinsdag 10 maart 2015

DE VERHUIZING EN DINKELEN.

Vorige week was het dan zover ........  we hadden al gehoord dat we gingen verhuizen naar
het benedenappartement 9a.
Er zou een chique verhuiswagen komen hadden we gehoord, nou dat viel vies tegen.
Werden we gewoon in een wasmand gepropt en zo gingen we hobbeldebobbel naar beneden.

De tweederangs verhuiswagen

Gelukkig stond er beneden wel voor een verhuiswagen. Zeker de verkeerde afslag genomen en zijn tomtom niet ingeschakeld. Maar goed we zijn er eindelijk.
En nu kunnen we dat benedenappartement eens goed aanschouwen..... er ligt van alles in één roze schaap (ja hoe verzinnen ze het, zeker ook bewerkt met een te groot viltstifje hé).

De verhuiswagen die de verkeerde afslag heeft genomen
Wat ons nu wel weer tegenviel is dat ons moeder, zo hoppa die hele verhuiswagen in beslag neemt en dat terwijl ze een eigen slaapplek in ons appartement heeft.
Past goed hé MAM!!!!!

Maar goed wij zijn dus beneden en denk nu niet dat we daar alleen zijn, nee we hebben ook al kennis gemaakt met de rest van de familie, ons halfzusje Delphi en tantes Flora en Dinkel. Denk nu niet dat die al even aan ons hebben mogen snuffelen, want nee, daar krijgen ze geen kans voor. Onze moeder lust ze rauw.


Trouwens één van onze broers is van kleur verschoten. ZIJ zei dat hij rood was (maar wij vermoeden dat ze teveel in zo'n glaasje heeft gekeken) want hij is toch echt wildkleur.




Zondag waren ZIJ en Dinkel er niet, zij waren naar de zweetwerktraining..... Schijnt iets te maken hebben met het opsporen van iets in een bos!!! Wij weten nu niet of je er ook daadwerkelijk van gaat zweten, maar dat weet ZIJ vast wel. O en die Dinkel heeft nog een nieuw werkwoord uitgevonden en moet we zeggen uitgelokt, Dinkelen. Wat dat is daar gaan we liever niet op in.

O en wij dachten dat we nu 's nachts wel van HAAR af waren, maar niets is minder waar.
Ze heeft een zoisheterwel en een zoisheterniet bed.
's Avonds horen we het al, gaat een snoer in de muur en dan even wachten en het zoisheterwel bed is er. En denk nou niet dat ze riant ligt, er zijn er nog meer hier die dat wel een erg lekker slaapplaatsje vinden.  Voorlopig hebben we begrepen zijn we nog niet van HAAR af want ZIJ wil onze moeder goed in de gaten houden.

Ach wij wachten af. Tot gauw maar weer, groetjes uit het Twickelbos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten